Hallgasd meg a dalt és mond el a véleményed, Szerinted a magyarok miért nem tudnak ilyen dalokat írni ?

Forrás: doily.hu
Feltöltő: bellini
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
roberto
Pedig tudnak, ott van pl. a The Unbending Trees vagy a The Moog, elég szép sikert értek el, de számos más együttes is van aki külföldön is hódit.
batukán
Nem tudom, de lehet rossz a fülem. Tucatzene.
Zsoel
Egyetértek batukánnal. Szerintem sincs benne semmi pláne, ugyanarra a kaptafára készült, mint a többi hasonló, amelyeket a "mai slágereket" játszó kereskedelmi rádiók általában nyomatnak.
szabosa
... belehallgattam......
- szerintem sz@r és még nyálas is de az sem volt százas aki ezt a kérdést ebben a formában felmerte tenni..... szívem szerint magyaros jobb lábbal illetném e szavakat elhagyó ajkát - így én is joggal mondhatnám, hogy a Magyar zene más primitív népek számára, érzelmileg és mondanivalójában felfoghatatlan...
- közben megszületett a válasz is :))
"Szerinted a magyarok miért nem tudnak ilyen dalokat írni ?"
- mert a Magyar ennél sokkal igényesebb! :))))
Kakastoll
Úgy kapkodja a levegőt, mintha tüdőbeteg volna....
gondolkodo
Miért kéne bárkit is utánozni? A "generál", ami mindenre jó, alapvetően semmire sem jó!
Másképp teszem fel a kérdést: miért csak a jól képzett "komoly-zenészek" tudnak jó magyar zenét írni? Ismeritek Monti "Csárdás"-át? Olasz. Ismeritek a Rákóczi-indulót? Francia.
profon
Ez nem zene ! Majd én megmutatom ,mi is z a zene ! Tisztelet a világ legjobb száma előttt !! .)) www.youtube.com/watch?v=4an3rpucSos
bellini
Szerintem a zenében ízlések és pofonok. Mindenkinek más a jó. Egy a lényeg, hogy az aki hallgatja jól érezze magát tőle.
bigyibogyo
@profon: \o/
Ha magyar kell aki nemzetközi szinten is elismert, hát akad pár
Yanderboi
Harcsa Veronika
csak a könnyűzenéből és aki hirtelen eszembe jutott

Azért lehet örülni, hogy nem egy másik szintén siker történetről írtak:
www.youtube.com/watch?v=Bj9dFsxxHQM&feature=related
bellini
bigyibogyo: azért van különbség a két dal között :))
bigyibogyo
@bellini: Igazából egyikkel sincs bajom. A cikkben szereplő nem rossz, de semmi különleges, a 2 leányzó meg csinoska :)
profon
Ti ilyen zenéket halgattok ??? Meg vagyok döbbenve ! Tudom ízlések és pofonok, de hát mégiscsak az ép elme megörzése érdekében NE TEGYÉTEK !!! :))
bellini
@profon: én sok féle zenét hallgatok. Speciel a bigyibogyo által küldöttet önszorgalomból sosem hallgattam meg :)) de Jay Ko-t igen. Feldobb, ellazít. De ezek mellett hallgatok Vivaldit is, hangulatomtól függ. Mindenevő vagyok ;)
bigyibogyo
@profon: Én is mindent hallgatok. Komoly zenét nem annyira.
Itt egy Yanderboi: www.youtube.com/watch?v=ukV69Dm6KQw
Harcsa Veronika: www.youtube.com/watch?v=ITWhJ0zy01k
Ha már említettem őket.
De hallgatok alternatív bandákat, rock, jazz, trance, goa, techno, rave, minimal techno, havy metal-ban bizonytalan vagyok (Sepultura, Fear Factory, RATM..), retro
MInden stílusban van jó :)
profon
Ok, az igazi zene a komolyzene ! Ha igazán ki akarom magam kapcsolni a napi robot után csak azzal lehet. Vivaldit kocsiban is lehet hallgatni. Elbírja ! :)) Az én szemályes kedvencem Paganini E-mol koncertója,de ha elvetemült hangulatban vagyok akkor még Mahler is jöhet !
profon
@bigyibogyo: Nos, mitagadás nem rosszak !:)
szabosa
@bellini: "Szerintem a zenében ízlések és pofonok. Mindenkinek más a jó. Egy a lényeg, hogy az aki hallgatja jól érezze magát tőle."

- pontosan erről van szó és ezért nem kell sértegetni, fikázni egymás zenei ízlését és a sajátunkat rátukmálni, rá erőszakolni másokra mert abból megint csak lázadás lesz amit teljességgel meg is értek.

Én speciel zenében "mindenevő" vagyok de minden irányzatnak meg van a maga ideje és helye. Ami most feldob az lehet holnap idegesít Az időjárás befolyásolja a hangulatom, az pedig határt szab a zenében.... miközben javulok morálisan és változik a zenei igényem is. :))))
Kakastoll
@wounton: szépek, de előadni is tudni kell...
az első szám szintén tüdőbajosra emlékeztet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.