Vadabbnál-vadabb változatok látnak napvilágot, ezért megkerestünk néhány közeli ismerőst.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Az én teóriám szerint is ez történhetett. Lehet, hogy rossz indulatúnak tűnik a megközelítésem, de szerintem is ez a kapcsolat megingott már, és majdnem biztos, hogy a súrlódások miatt kellett elköltöznie Daróczinak Claudiától, és most a lelkiismeret furdalja ezt a szerencsétlen nőt, ezért bizonygatják, lépten nyomon,hogy még dúlt a szerelem, meg az eljegyzést is. Lehet, hogy az is volt, de mind a ketten tudták, hogy ez a dolog hosszú távon a körülményeik miatt nem fog menni. Claudia túlságosan kifelé élő nő, habzsolja a sikert, éltető eleme, hogy központban legyen, a magánélete piaci árucikk. Ezt semmilyen párkapcsolat nem bírja el, de egy ennyire különböző hátterű különösen nem. Az sms-ek és az email is erre utal.Természetesen a haláláért nem felelős csak maga Daróczi, valószínű magát, a származását okolhatta a kapcsolat meggyengüléséért szegény, pedig csupán " rossz lóra tett ".
brezon
@furfang: te valamit tudsz !!!!!!!!!!!!
furfang
@brezon: Dehogy tudok, csak nekem így áll össze a kép.
qxy
Szerintem.Egy ilyen szintet tartani hogy ilyen is maradjon Klaudia,nem kis pénz. Na már most.Hol lehet ennyit keresni hogy mindenre fusson.na meg jusson Ebbe bele is lehet őrülni. Jó. Sok politikusnak ez természetes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.