LONDON —  Több mint havi 1 millió forint segélyből „vegetál" ez a 9 tagú brit család, a nyolcadik gyerek éppen útban van.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Ne keverjük a szezont a fazonnal!
Aki símán összehasonlítja az árakat és úgy mond véleményt az mellédurrant de rendesen!
Én anno annyi Fontért adtam a sört karton számra, amennyi Ejró volt, mégis csak féláron vették!
Szóval a natúr számokkal csak az olvasót lehet kábítani, meg a hülyéket:)
Dr.luigilongo60
Mennyibe is kerül egy kéró ottan, vagy a bérlése?
bigyibogyo
@csutak: Szerintem számoknál fontosabb ez:
"Az adófizetők persze dühöngenek, hiszen hozzájuk hasonlóan nagyon sok család él így, nem is rosszul. Míg ők keserves munkával kuporgatják össze a pénzüket, addig a szerintük ingyenélők egyáltalán nem szűkölködnek. "

Aztán tegyük hozzá, hoyg blikk, kuruccal egy szintű hírforrás...
mandiner
@luigilongo60: Kevesebbe mint Pesten!! És minden olcsóbb!, a cigin kívül, de ha tölti az is olcsóbb! A fiam kinn van azaz volt, mostmegy vissza! Manchesterben egy teljesen felszerelt 120 nm-s lakásban volt szobája és 180 font volt rezsivel együtt! havonta! Ez 300-zal véve 54000 ft, a bevándorlós minimálbére volt heti 240 font! Azaz 1060 font-1100 font körül van!havonta! Fizess te magyar minimálbérből albérletet!
mandiner
De sorolhatnám a kaját is. Van ami drága, marhahús, sertés, de a csirke és a hal olcsóbb sokkal mint itthon..ott kapott rá a halra...itthon nem bírtuk megfizetni! Imádtuk a halat de mióta szegény apám meghalt és nincs aki horgásszon nekünk, alig ettem halat((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.