Horváth Éva igencsak nagyot nézett, amikor az egyik bulvár lapban azt olvasta, APEH-vizsgálat indult ellene, és lefoglalták az autóját. A híresség a StoryOnline-nak elmondta, egy szó sem igaz a hírből.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Jelentse fel őket hitelrontásért és sarcoljoa meg azt aki írta! Remélem elmegy a kedve és ezentúl csak a valóságot írja nekünk nem pedig fantazmagóriákat.
Zsoel
Szerintem az az igazán elképesztően durva dolog, hogy igen sok embernek valóban lefoglalják az autóját (meg a házát, meg a... stb.), aki kényszerből hitelt vett fel, és mondjuk munkahelyi elbocsátás miatt egyszer csak nem tudja tovább törleszteni a részleteket.
batukán
@Zsoel: Igazad van, de az a kutyát sem érdekli, mert nem lehet irigyelni őket ezért. A szép és okos Évát meg lám hogy megverte a Jóisten. Tudod káröröm a legszebb öröm. Sajnos ilyenek az emberek. Ha szép, legalább járjon pórul.
nyanya001
@inkvi: Elképesztően durva dolog, na nem érted???))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.