BUDAPEST — Továbbra sincs döntés Daróczi Dávid (†37) örökösödési ügyében. Pénteken a másodi hagyatéki tárgyalást tartották, ahol az április elején elhunyt kormányszóvivő édesapja, Choli Daróczi József, édesanyja, Ica néni és kedvese, Liptai Claudia ügyvédje jelent meg – a szép műsorvezetőnő még a Mokkában volt a reggeli órában. Claudia a törvény szerint semmit sem örökölne Dávid után, hiszen nem voltak sem házas-, sem élettársak, végrendeletet pedig nem írt halála előtt a férfi. Ennek ellenére Claudia minden követ megmozgat, hogy megszerezhesse szerelme mobiltelefonját.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jenni
Nem igaz,hogy nem veszik észre,hogy viccet csinálnak a fiúk halálából meg Claudiát sem hagyják békén,bugyit mutogatnak,vádaskodnak...Kész vicc az egész (sajnos).Meg még csak annyit,hogy amikor gyászol az ember,akkor nem megy el a fia halála után pár héttel egy "zenés mulatságra" eléggé furcsán mutatják ki a gyászukat.....
másvirág
@Jenni: Nincs miért aggódni !Egy évre való híranyag van még tartalékban .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.