Hónapok óta szingli Majka, de nem eresztette búnak a fejét, sőt, remekül érzi magát. A cigiről még nem szokott le, de nincsenek tünetei a szívritmuszavarának. Munka, kártya, csajok - ám családalapításon még nem gondolkodik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
mai: ami (ma ilyen elütős napom van. )
nyanya001
@vukkocska: Igazad van, bizony iszik, a szülész-nőgyógyás is, azok asszisztensei is...tapasztaltam a valódi szilvapályinka bukéját....
csikknorisz
Egy total erdektelen hir egy total erdektelen mediabohocrol, aki azzal szerzett ''hirnevet'', hogy par hetig karomkodott, bofogott meg fingott a retekklubban. Tehetsegtelen fereg. Mint a tobbi ''celeb''.
antikomment
Krvara idegesito ,h olyan emberek mint pl. ez a gugu54 velemenyt formal olyan vkirol , akit az eleteben nem latott szinhazba jatszani, de nagy valoszinuseg szerint meg szinhazba sem jart. istenem...Mit tudsz Te Darvasrol meg tobbiekrol... max. hallottal Roluk , h nagy nevek meg tisztelni kell Öket.. te szegeny fsz.
vukkocska
@inkvi: köszönöm Inkvi. Ugyan egyszer láttam már, de jó volt ismét megnézni.
@ossto: egyet értek Veled. (csak ne írj csúnyákat). :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.