Nemigen mesélt a beismerésen kívül kapcsolatáról a műsorvezető, aki a télen elhagyta családját, és albérletbe költözött - most azonban kikottyantotta, hogy a barátnőjével él együtt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
....férfiak .csak színben és méretben különböznek...
trix
Megnéztem már ki ez a műsorvezető, mert így névről nem tudtam....most már tudom...és azt is, hogy egy jellemtelen gerinctelen féreg! Ebben a korban már igencsak megkéne állapodni, nem fiatal kis picsák után futni....remélem jól pofára esik a végén!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ettől a fickótól mindíg rosszul voltam/vagyok, hacsak meglátom! :(

Nem is néztem ki belőle mást. Azt hiszi magáról, hogy jó pasi és macsó az állandóan borostás pofázmányával, pedig csak ápolatlan és undorító!

Nyilván azt hiszi ő is, mint minden férfi, hogy a kiscsak a péniszét szereti és nem a pénzét!

No, de jön még kutyára kamion!
csikknorisz
Emlekszik erre valaki, mikor Karasz beegette magat pont a fiatal baratno reven: ''Minden idők legviccesebb önszopatása'' comment.blog.hu/2010/05/19/minden_idok_legviccesebb_onszopatasa :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.