A meleg égöv lakói régóta tudják, hogy nagy melegben nincs jobb hűsítő ital egy pohár ízesített joghurtnál, legyen az a török ayran, az indiai lassi vagy a perzsa dugh. És bármikor kellemes főfogást tudnak varázsolni a joghurtban érlelt csirke vagy bárány, esetleg kecske húsának megsütéséből is. A mézzel ízesített, magvakkal megszórt finom joghurtdesszertekről nem is beszélve.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.