Furcsa elszólása volt Friderikusz Sándornak a szombat esti Megasztárban. Történt ugyanis, hogy a legendás tévés azt mondta: a nézőknek tenniük kellene valamit azért, hogy nézhessék mindkét kereskedelmi csatorna tehetségkutatóját. Egyesek szerint megtervezett akcióról volt szó, míg mások szerint kínos helyzetbe hozta a műsort.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Csak a tv2 tud változtatni, mert az x faktor vezet a nézettségben, az rtlklub biztos nem fogja más időpontra tenni műsorát. Én felváltva nézem mind a kettőt, sok széphangú fiatal van a műsorokban. Jobb lenne kényelmesen végig nézni mindkettőt.
trix
Én csak azt nem értem, amikor a Friderikuszra nézek, hogy az Eszenyi hogy mehetett hozzá feleségül ? Na jó, ennek már van húsz éve, és már régen el is váltak, de mostani önmagukat elnézve ez számomra érthetetlen.....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.