Szombaton a Megasztár fél nyolc helyett már hétkor elkezdődik, az X-Faktor pedig szombaton és vasárnap is képernyőn lesz: nem kerülte ki egymást a két, sok százmillió forintba kerülő tehetségkutató. Friderikusz Sándor szerint a médiahatóság feladata lenne rendet tenni és elérni, hogy kikerüljék egymást a hasonló típusú műsorok: a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság azonban nem tehet semmit ebben ügyben, de nem is szándékozik igazságot tenni.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
nem kellen egyidőben adni a két műsort marakodás volt lesz van
almalibre
Rég óta ez megy, bevallom üzletileg sem érzem logikusnak. Akiknek tetszenek az ilyen jellegű műsorok azokat megosztja, viszont azokat akiknek nem tetszik, más csatornákra hajtja... Logikusabb lenne, ha az egyik ősszel adná a programot, a másik tavasszal. Mindenki jobban járna, de minimum a néző, elméletileg nekünk szolgáltatnak... Fridi egy arogáns fazon, de nem hülye...
magdika
pedig tenyleg igaza van Friderikusznak,es nem kellene egyutt anni a ket musort,attol hogy az x faktor vasarnap is lesz nem ertek el semmit,mert szombaton is nezni fogjak.
csikknorisz
Eddig meg senkinek nem tunt fel, hogy mindig egyfajta musort adnak egyidoben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.