Szívesen levetkőztetné a Playboy Keresztes lldikót. Az X-Faktor bombázó zsűritagját - noha egyszer már ledobta a ruháit - azonban még az is zavarja, ha fütyülnek utána az utcán.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Mi, BOMBÁZÓ?! Biztosan Keresztes Ildikóról van szó???
Zsoel
Tényleg róla van szó... De szerintem legjobb indulattal is csak átlagosnál egy fokkal helyesebb nőnek lehetne nevezni, bombázónak semmiképp. Legalábbis én nem ilyennek képzelek el egy "bombázó" nőt.
keresztapa
Ízlés ficama van a cím adónak, vagy legalább is érzék után adhatta a bombázó elnevezést, nem látás az még nem bűn, csak a kinyilatkoztatása az ami már bűn...
trix
Hát ettől a nőtől a férjem akad ki...mindig azt mondja, hogy olyan ló feje van, hogy éppen már csak nem nyerít. Szerintem azért nem olyan csúnya....hát elég soványka, kicsit lehetne formásabb...nekem női szemmel a Béres Alexandra félék a szépek...
qxy
Aki ezt írta biztos lég látott már p....t De azért mit mondjak egy patront vagy egy gyenge polirt megér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.