A kormány 9,5 százalékról 10 százalékra emelné a nyugdíjjárulékot. Ha a parlament ma elfogadja az indítványt, néhány száz forinttal csökken a munkavállalók nettó bére. A pénz nyugdíjra kell.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kockapac
a kurva anyátokkal tervezgessetek léhűtő gecik!
51kacsa
@nyanya001: Ez ugrott be nekem is elsőre!

Meg az, hogy az éves korrekciót 1,1%-ról 0,6%-ra csökkentették, ami 10milliárd Ft-ot jelent. S nem sokkal utána bejelentik, hogy a debreceni új stadion építéséhez a kormány 10milliárdot ad!
Tele van velük a hócsukám!
nyanya001
@51kacsa: A kisnyugdijasoknak ez megint egy érvágás!
vukkocska
@Január: ők görcsöltek annyira a hatalomért!!! Mindenáron új választásokat akartak, most - ugyan időben - megkapták. Ne siránkozzanak, hanem olyan törvényeket hozzanak és módosítsanak, ahol nem az alsó réteget hozzák még nehezebb helyzetbe. Mert a több százezer forintért dolgozók ezt a fél százalékot nem érzik meg, de a minimálbéresek és az alacsony keresetűek igen.
Január
@vukkocska: Sajnos én olyat még nem hallottam, hogy figyelembevették volna az alsóbb néprétegek érdekeit a jelenlegi regnálóink, inkább a középréteg érdekeit képviselik....
Úgy gondolom, hogy a szegényebbek sajnos semmi jóra nem is számíthatnak a következő időkben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.