Tudja, hogy kockáztat szerepeltetésével az RTL Klub, de szerinte a csatorna nem emberbaráti szeretetből választotta őt a Való Világ műsorvezetésére. A stáb szeretete megnyugtatta, a show után főképp pozitív visszajelzéseket kapott. Hamarosan kezdődik az ügye bírósági szakasza, nyílt tárgyalást kért, hogy lássa a média, a közönség, hogy nincs mit titkolnia.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lacika1ö
Mit keres bünöző a médiában? vagy ott ponzorálják? A csokí tolvajt azonnal bebörtönzik,,ezt mért nem teszik az ijen bünözövel,,pedig ő jobban veszéjes az emberiségre , mint 1 csokít lopó gyerek,vagy ember,Válaszoljon az RTL-szerkeztöség,de nyilvánosan,müsor idöben,reggel ,köszí..-lací
mindenlében
@lacika1ö: tanulj meg helyesen írni, olvasni, de ne a valóvilágból, hanem járj szépen iskolába.
mindenlében
nagyon szeretem Stohlt, becsülöm a munkáját, éppen ezért sajnálom, hogy elvállalta a VV műsorvezetését.
MNG
@lacika1ö: Bár igazad lenne, de nincs így! Bodzás "barátaink" is megérik a pénzüket, sírnak-rínak, ha tetten érik őket. Annyiban igazad van, hogy Stohlnak a rácson belül a helye!

Amúgy meg tényleg tanulj!
vukkocska
@mindenlében: szerintem olyan nemzetiségből való, ahol így írnak és így beszélnek. Most aztán nézhetjük, mikor ír megint velünk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.