Akinek kétségei voltak afelől, hogy a honi tévénézők többségét mi hozza lázba, az tekintse át a legfrissebb nézettségi adatokat: a tehetségkutatók mellett már a Való Világ is menő.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Meg egy lófasz a seggébe annak aki ezt a baromságot állítja!
El tudnék viselni hetente egy operát, egy klasszikus színházat, egy modernt, tehát kultúrát, ha az illetékesek egyáltalán tudják miről írok?
ila51
Nem akarom cirógatni magamat , én a kultúrát innen csipegetem , most a Carmina Burana szól a fülcsimen , köben belenézek mi van a nagyvilágban , játszom a sudokut , megyek a dolgomra , ja nincs TV ami úgylátom nem is olyan nagy deficit....
Zsoel
Én biztos vagyok benne, hogy sokan (főként az igénytelenebb nézők) csak azért nézik ezeket a sz@rságokat, mert "ez megy a tévében".
Ezért is utálom az álszent RTL Klub meg TV2 magyarázkodását, amikor pofátlanul a nézőközönségre mutogatnak, hogy "ők igénylik" ezt vagy azt a szemetet. A rakamazi tenyészmén nemi szervét igénylik, azt! Bambulnak a tévé előtt, tökmindegy, mi megy benne. A 90-es évek elején (már az úgynevezett demokráciában) sem rendeztek tömegtüntetéseket az emberek azzal a felhívással, hogy szilikoncsőrű, exhibicionista riherongyok meztelen tőgyeit, meg szíjmelindák és királylnorbertek szánalmas bénázásait akarják látni a tévében. Marha jól megvoltak ezek nélkül, nem volt "igényük" rá! Azt, az erre fogékonyaknál, ezek a kereskedelmi (szenny)csatornák építették ki, szép lassan, fokozatosan, az emberek szenzációéhségére építkezve.
Persze, csak azt lehet megvezetni, aki hagyja magát. Engem azért egy kicsit megnyugtat, hogy csupán másfél millióan nézik a Valótlan Világot, noha tízmillióan élünk az országban.
dr. prédikátor
Akik ezekre a hányadék műsorokra kiváncsiak azoknak az IQ szintje is annyi!De a szereplőké sem magasabb!!!
feketeözvegy
Sokan csak azért nézik, mert nem tudnak másik adót fogni..........ilyen egyszerű a dolog.
Aki pedig választhatna mást és mégis ezt nézi? Az megérdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.