Most karácsonyra nem lesz nehéz meglepni a gasztronómia iránt érdeklődőket. Tényleg hiánypótló anyagok jelennek meg, amikre rég vártunk, és végre a hazai szakácsok élvonalát jelentő séfektől is olvashatunk recepteket: Heston Blumenthal: A tökéletesség nyomában, Thomas Keller: Bouchon, Bíró Lajos: Sok vagyok, Segal Viktor. Színek és ízek, Kylie Kwong: Szívvel-lélekkel főzni.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.