A Thor című szuperprodukció bojkottjára szólít fel egy amerikai szervezet, amely a fehérek felsőbbrendűségét hirdeti.

Forrás: prae.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Igazuk van. Sírni való, ami Amerikában a filmgyártás körül folyik.
"Alig" szánalmas és izzadságszagú a hülye amerikai forgatókönyvírók, rendezők erőlködése, hogy minden filmben kell lennie legalább egy-két negrónak, sőt ha mód van rá, akkor néhány ilyen-olyan ferdeszeműnek, latinónak, indiánnak (bocsánat: amerikai őslakosnak) stb. is.
Röhejes, hogy minden moziplakáton ott villog egy feka arc, és a filmben is próbálják őket előtérbe tolni, lehetőleg pozitív, értelmiségi szerepben (holott az amerikai négerek között sem sokkal gyakrabban fordul elő egyetemi professzor, mint nálunk a cigányok közt).
Nem is tudom, mikor láttam utoljára olyan amerikai filmet, amelyikben csak fehérek szerepeltek.
Ha így megy tovább, tényleg megérjük még, hogy az amerikai feketejogi szervezetek majd beperlik a filmeseket, amiért pl. Kolumbusz Kristóf, Luther Márton, Bismarck vagy XIV. Lajos szerepét nem játszhatja nigger...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.