A KDNP ifjúsági szervezete legalábbis ezt szorgalmazza, és már több mint háromszáz követőre talált a Facebookon. Nem tudom, a javaslat fölvetői mit szívtak, de gyanítom, hogy megdézsmálták a fiatal liberálisok bódító készleteit.

Forrás: tempty.hu
Feltöltő: joli234
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Akit nem érdekel az nem nézi oszt annyi!
coyote3
Isten azért találta fel a távirányítót, hogy elkapcsolhassunk. De tudok jobb megoldást is Stágel Benőke csapatának. A port.hu-n megtekinthető , mikor melyik csatornán milyen műsor megy. Javaslom neki és szemforgató csapatának a Szeretet tv Pedofil papok vizet prédikálnak című műsorát....
cadmagician
vv4 a legjobb és legértelmesebb műűűsorr amit valaha iss lehetettt készííteniiii!! ha nem tetszikk ti hülyéékk vagytoook!!!!
cadmagician
@coyote3: de nem kapcsolnak el. minthogy azé van eszed, hogy gondolkodj, hogy 30 évre nem veszünk fel itelt, mégis felveszik... erről ennyit.
overdose1
ez egy idióta müsor jellemző az RTL-re havi egy millát kapnak a bentlakók

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.