Szíj Melinda úgy érzi, hogy műsorában Hajdú Péter végig sértette őt, s nem kizárt, hogy emiatt bepereli. A showman ugyanis a Frizbit egy humoros stand uppal indította, amelyben már másodszor volt nevetség tárgya az ötödik Megasztár csillaga.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
piszkos 12
Melinda jó teszed,hogy pereled. Van pénz igazad van.
piszkos 12
mindenlében Melinda ne hagyd magad !!!!!!Perelj meg nyered egy jó ügyvéd segít
és vége lesz mind a szemét alaknak. Te vagy a sztár Kökény már nagy képű most látszik meg. Nem olyan mint Caramel. Tudása kevesebb de nagy arca lett. Caramel és te vagy a sztár.
vukkocska
Csak azt nem értem, hogy miért zárkózik el a nyilvánosságtól, amikor ő dobta fel a labdát Hajdú esetleges perelése miatt. Ki érti ezt? Azért az nem lehetett olyan mocskos paródia, mint amit Fábry művelt Gregorékkal.
lópicigáspár
@kovikovi: Gondolkoztam, hogy válaszoljak-e magasröptű hozzászólásodra és úgy döntöttem néhány megjegyzést fűznék hozzá. Kezdjük az elején. A szarvasmarha egy hasznos lény, hisz fűből tejet és húst tud előállítani, amire én sajnos nem vagyok képes, így már a megszólításoddal is gondok vannak. Hogy egy nő kinek tetszik, illetve kinek nem, véleményem szerint mindenkinek az egyéni ízlése határozza meg szerencsére, hisz ha az összes nőt egy kaptafa alá vennénk és egy lenne a mérce feltételezhetően az így is siralmas demográfiai mutatók még silányabb eredményeket prezentálnának. Ha hiszed, ha nem, elég baj az, hogy egy nő csak akkor vonzó, ha rákennek több kiló festéket és minimum Gucci ruhákban találtatik vonzónak. Egy nő legyen természetesen vonzó festék és ruhák nélkül! Márpedig a Te "múzsád" ezek nélkül igen siralmas látványt nyújt. Hozzáteszem a Hajdú műanyag felesége nálam nem üti meg a mércét, (jómagam a teltebbeket kedvelem), ámbár Te emlegetted fel, holott senki nem volt rá kíváncsi. Feltételezem, hogy "nick nevedből" (tudod a kovi) adódóan lehet némi közöd a pornó iparhoz, így a csontkollekciók lehetnek az ideáljaid, ámbár névadód alapjában véve nem egy vékony gyerek. Egy szónak is száz a vége: Te valószínűen vak vagy, a "gigasztárod" pedig csúnya (finoman fogalmazva). Szerinted miért nem kérte még fel a nyuszis magazin egy fotózásra? :-))
nut1
Én 100%-ig biztos vagyok, hogy ez a per nem a Melinda agyába született meg, hanem valamelyik hírős pióca agyában pattant ki, aki üzletet lát benne. Különben honnan fedezné az emlíettt nő a költségeket.?
51kacsa
Csak a Melindával kapcsolatosan vizsgálódtatok.
Én a másik oldalról nézném ezt a dolgot. A Hajdú oldaláról! Az senki agyában nem villant fel, hogy ez a nyálaas kis hülye, milyen alapon enged meg magának ilyen vicces, szatyros jópofáskodást? Ehelyett inkávv vegyen már magának egy új nadrágot, mert mindig ez a rongyos agyonhasznált farmer van rajta! S nem csak ebben a műsorban, ahányban látom ez van rajta. Ilyen sokba kerülnek a mellészólésai? Sok a per ellene és nem telik másik gatyára? Egy hülye bunkó, aki sokat képzel magáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.