Nemcsak Békéscsabán, hanem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatak felett is látták szombaton az azonosítatlan repülő tárgyat, sőt ott is készült róla videófelvétel. A Magyar Ufókutató Szövetség számítógéppel fogja elemezni a képsorokat, ám az előzetes vélemény szerint azok nem tekinthetők hitelesnek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Még jó hogy nem mentek el köztük mert az egy traktor volt biztos.és nem tudták azonosítani hogy a Józsi ,vagy e a Géza.vót e.
silber13
Érpatak fölött nem ufó, hanem Pintér repült át,vigyázva a falubeliek álmát..
dr. prédikátor
@silber13: Nem UFO-k azok! A cigusnak szánt gépek végeztek próbarepülést!:)))
Erdei
Én is láttam a Különös égi jelenséget!Sőt!én még tovább figyeltem és fényképeztem!a párban elhaladó két fény után még egyesséve jött 3!képem is van róla!És nem az űrállomás volt az űrsiklóval mert ezek sokkal fényesebbek és nagyobbak voltak ráadásúl nem fehér fénnyel hanem erős narancssárga színben voltak!Akit érdekel elmondom mi is történt pontosan!címem [email protected]

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.