Amióta a Tényekben politikai-gazdasági hírek csak elvétve és csak az adás végén vannak, a csatorna rendszeresen megveri az RTL Klubot. A hitelességi versenyben azonban alulmaradni látszik a TV2.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
A Líbiai forradalom első napjaiban valamelyik ilyen bulvárhíradó említést se tett a történésekről, annak ellenére hogy a BBC,CNN és a világ összes valamit számító hírforrása headline hozta az eseményeket!
Az ő főcímükben az volt a legfontosabb hogy valamelyik állatkertbe kis pandamaci érkezett.
Bevillant a havannai ltp 9. emeletén szipogó szingli.
Végül is ők a törzsközönség.
a Pepita
Évek óta erre várok: ha másképpen nem megy, csomagokban kínálják a szolgáltatók a tévéket. legyen min. 5-10 csatorna, de azt én választhassam ki! 3 perc alatt megszűnne a tv.2 éppúgy mint a retektévé! Valamint a köztévének csúfolt m1+m2.Állítólag ez már most is megvalósítható lenne, nyilván nem véletlen, hogy nem merik meglépni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.