Az RTL Klub tanácsára váltott ügyvédet Stohl Buci. Információink szerint a csatorna úgy véli, csak Császár Előd jogi képviselője tudja kimenteni a börtönből az ittasan és drogosan balesetet okozó sztárt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@k.erika: Gondolom ha veled ütközött volna bedrogozva és lépett volna le utána, akkor is ilyen toleráns lennél. És ez nem az első esete.

Én személy szerint remélem bucit jó keményen bucira tolja majd valamelyik cellatársa.
kovikovi
A Császár Előd story

Bejegyzést DjZoNe írta @ 2006. 06. 04. | Kategória: Történet

Császár Előd 1998. december 17-én délután fél négy tájban 95-100 kilométeres sebességgel haladt BMW-jével azon az útszakaszon, ahol a Pasaréti út betorkollik a Szilágyi Erzsébet fasorba. A megengedett sebesség ötven kilométer lett volna. Császár egy hirtelen kormánymozdulatnál elvesztette uralmát az autó felett, s összeütközött a vele szemben közlekedő rendőrkocsival. Az autót vezető 25 éves rendőrtiszt meghalt, utasa és a popénekes könnyebben megsérült.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság Császár Elődöt halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt találta bűnösnek. A popénekest ezért egyévi letöltendő fogházra ítélte, továbbá négy évig eltiltotta a közúti járművezetéstől. A bíróság a rendkívül súlyos KRESZ-szabálysértés miatt nem látott lehetőséget a büntetés felfüggesztésére.

A Fővárosi Bíróságon pénteken kezdődött perben az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett. – Átéltem azoknak a fájdalmát, akik egy családtagjukat vesztették el – fogalmazott Császár az utolsó szó jogán. Az elmúlt két és fél évben – folytatta – többször megfenyegettek, az utcán megjegyzéseket tesznek rám, ha pedig közúti ellenőrzéskor megállítják azt az autót, amelynek én utasa vagyok, a vezető biztos számíthat valami kellemetlenségre. A popsztár azt is elmondta, hogy előadói karrierje kettétört, magánélete csődbe ment, anyagi nehézségei miatt el kellett adnia lakását.

A Fővárosi Bíróság jogerős ítéletében 1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte Császár Elődöt, azonban a büntetés végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette. A testület fenntartotta a járművezetéstől való eltiltást, s ezen túlmenően 100 ezer forint pénzmellékbüntetést is kiszabott. A bíróság hangsúlyozta: a popénekes csakis annak köszönheti a viszonylag enyhe büntetést, hogy először áll bíróság előtt, ám legközelebb már számítania kell az igazságszolgáltatás szigorára.

Császár Előd a tárgyalás után úgy nyilatkozott az újságíróknak, hogy már az eljárás kezdetén elhatározta, bármi lesz az ítélet, elfogadja, hisz mást úgysem tehet. – A jogerős ítélet nyomán azonban nem könnyebbültem meg, hiszen azzal a tudattal kell együtt élnem, hogy találkoztam egy ember halálával – fogalmazott Császár Előd.
szsandor42
Sztár ügyvéd nincs, csak korrupt ! Remélem Buci megkapja ami jár neki. Nagyon szeretem,
de azért az együttélés szabályai rá is vonatkoznak ! Az meg ,hogy más gazemberek nagyobb
bűnöket is megúsznak, sajnos igaz, de nem felmentő ok. Sem az ittasság, sem a drogozás
nem lehet bocsánatos bűn senkinek!
qxy
Az ilyen ügyvéd is bekaphatja.! Milyen igazság az ha ki menti a szemetet a büntetés alól? Én ezeket ügyvédestől zárnám be.
a Pepita
Az egyszeri parasztember felment Pestre, mert valami ügye volt. Emígy kopogott be egy ügyvéd ajtaján . maga az aki pénzért hazudik? /Jókai Mór/
vukkocska
Egyébként pedig Császár Előd ügyvédje Zamecsnik Péter volt. Nem tudom ezt a most megnevezett ügyvédet honnan szedték elő. Ez megint egy előre vetítés, azt prejudikálva, hogy Stohlt is fel fogja mentetni. Cukkolása az erre ugróknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.