Napok óta mindenki azt találgatja, vajon mit tehetett a múltban Laci, amit végiggondolva most ennyire rossz lelkiállapotba került. A villalakó távozásakor olyan dolgot mondott társainak, amin mindenki megdöbbent.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bandolero
Evanak igaza volt mikor azt mondta: "Laci egy sunyi alak" En meg megtoldanam,hogy egy hazudos,az egesz Orszagot atvero sunyi alak.Ugye delutanra mar semmi baja,nevetgel a barataival,jol erzi magat.Milyen csodagyogyszert kaptal a Korhazba Laci?? Senki nem volt kivancsi a multadra mikor bejottel ,csak jatszani kellett amit nem tudtal,mert megijedtel a feladatoktol.Te akartal masokat szamon kerni?Onmagadnak nem tudtal parancsolni,milyen karate mester is vagy??En lattam egy film parodiat: "A reszeges karate mester"Hazudos karate mester, Siros karate mester (Te most melyiket akartad eljatszani a SIROS KARATE MESTER, azt ugye?? Olyan szerencsed volt,hogy meg parbajozni sem kellett menjel,milyen is lett volna egy Orszag elott sirjal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.