Nem elég, hogy lerombolta a róla eddig kialakult képet a Rácz srác, a végjátékot illetően még alaposan el is kalkulálta magát – állítja egybehangzóan sok valóságshow-rajongó és volt villalakó.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
János01
Gyáva népnek nincs hazája ! Hát ez a béci ci...ny gyerek gyáva.
full
Remélem Ma este már otthon az albérletedben alszol Adrikáddal!!!!Hajrá Jerzsi!!!A cigány lányt meg hagyd ott,nem hozzád való de előbb rá fogsz jönni.Kutyából,csak kutya szalonna lesz a közmondás szerint.Hallgass a családodra!!!
ludasmatyi
Béci egy olyan nagy képű és sötét múltú.Menjen csak a testvére után.
Jerzy!Vigyázz,mert rajtad keresztül akar a döntőbe kapaszkodni a gyáva féreg.
ludasmatyi
Jerzy!Óvatosan.Mi melletted vagyunk,de nem gondolkodtál és hittél 1 c..... gyereknek.
Alek-Éva kell a végső döntőbe és ha tiszta lesz addig minden,akkor Alek lesz a VV4 nyertese.Meg is érdemli,mert végig a sarkán tudott állni rohamok,.....nélkül magát adva.
János01
@Horizont: Miért fáj az ha valaki leírja a valót ? A cigány az cigány. Nem ellene szégyellni.
A svábok sem replikáznak ha valaki a nemzetiségüket emlegeti. Sőt , büszkék rá ! Igaz meg is van rá az okuk ! Ja és a többi nemzetiség is büszkén vállalja hovatartozását. igaz Ők is okkal ! Érdekes hogy csak a cigányok replikáznak.
bandolero
@palika: Hat en nagyon egyetertek veled!A kovetkezo lepesben azt kell tenni,hogy Alekosz vigye Annacskat parbajozni,es majd meglatjuk ki jon vissza.Igy lezarul egy fejezet,vege lessza "ciganyshow-nak"ott kint pityereghet a "szep gitana"lany.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.