A Gyurcsány Ferenc nevével fémjelzett Demokratikus Charta és a rendvédelmi szervek is tüntettek a fővárosban. Előbbiek a köztársaság védelméért, a tűzoltók a korengedményes nyugdíjukért.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hm
Jó dolog ez a tüntetés! Illetmény emelés-, korengedményes nyugdíj. Akik meg kétkezi munkából eltartják őket minimál bérért gürizhetrnek 65 éves korig. Ügyes, elvtársak!
kovikovi
@Hm:
Így igaz! Szomszédunkban is van egy fiatal hapsi, a tűzoltóságnál dolgozott, gépkocsivezető volt. (Tehát nem oltott tüzet!)
Tavaly nyugdíjas lett, azóta sütteti a hasát a napon és röhög azokon, akik reggel munkába indulnak...
adrenalink
@kovikovi: Ezért lett volna jó az eredeti elgondolás, hogy differenciáltan lehessen alkalmazni az előrehozott nyugdíjazást. Nekem is van olyan jogász ismerősöm, aki a rendőrségtől ment nyugdíjba, most 51-2 éves, leszakvizsgázott,és most a felesége jól menő könyvelő BT-jében jogi tanácsokat ad az ügyfeleknek!
Disznópofa
@pofátan:Igen, így lenne igazságos. Csak a bevetéseken résztvevők mehessenek el hamarabb. A rendőrségnél is meg mindenhol, mint írtam már a bányánál is csak a földalattiak mehettek el. Persze ott is ment a csalás, mert elmentek olyanok is akik csak papíron voltak azok, meg néha bejárt ellenőrizni és már mehetett is. Szóval ment mindenhol a mutyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.