Budapest - Forrósodik a talaj a tűzoltók lába alatt, mert csúnyán megüthetik a bokájukat azok, akik speciális felszerelésükben vettek részt a szombati demonstráción.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Bugajakab: Tűzoltó leszel vagy katona.....
altatja saját magát.
Dr. Akula
@Bugajakab: pontosan, ahogy írod! És ezért be van sértőve, sőt még roadtul irigy is rájuk, mint kiderül az írásából:
"A másik érdekes dolog amiről a fiúk egy része igen szere kussolni, hogy ők akkor is megkapják a javadalmukat, amikor éppen nincs küldetésük és vagy az udvaron fociznak, vagy egy megtörtént eset, az eredeti szakmájában dolgozva szobafestéssel némi feketével egésziti ki a tűzoltó keresetét. (rendszeresen)."
Csubi, a vezéreden kívül kit nem utálsz te? Igazi agitpropos elvtárs vagy..:
vukkocska
@Bugajakab: :)
Ezekkel a tűzoltókkal nem lehet semmit kezdeni, kirúgni úgy sem merik őket. A másik kérdés pedig az, hogy vidéken is megtiltották-e azt, hogy szolgálati öltözékben menjenek tüntetni, mert vidékről is rengeteg tűzoltó érkezett. Jelentős része egyenruhában. Budapesten a rendőröknek megtiltották, hogy egyenruhában jelenjenek meg, valamint nem tiszteleghettek. (mert ugye ez a himnusznál fontos) Ugyan ez a tilalom vonatkozott a többi egyenruhásra is Budapesten.
csutak
Én csak kérdezek, az anyázást most rátok bízom:
Ha megszavazzák a törvénytervezetet és a rendvédelmi szervek dolgozói valóban 70%-ban azonnal kilépnek rendkívüli felmondással, mit fog lépni pártunk és Qrmányunk?
dr. prédikátor
@csutak: Majd a szőrmók megy tüzet oltani!:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.