A romák a jóindulatú szellemek társaságában igazi lakomát csaptak, előkerült a flekkensütő, amelyen gusztusosabbnál gusztusosabb falatokat készítettek.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@silber13: Igen, észrevettük. De, a cigány az mindenhol cigány!
farczadi
@silber13: Ahhoz képest, hogy "román" lap tálalja a sztorit, egész jól megértetted, mit ír. Ezek szerint tudsz "románul". Ha nem véded a "hazai" romákat, akkor:..?
Csocsó bá
Ha cigánysírok között teszik, ám legyen!
Disznópofa
Nem kellene esetleg cigány temető ? Aki ilyen hagyományokat őriz azt olyan helyre temessék, amelyik meg nem él ezzel a régi szokással az temettessék olyan temetőbe, ahol ez nem szokás, sőt felháborítónak tartják , zavarni a halottak nyugalmát.
farczadi
@Disznópofa: Azt gondolom, nem érezném jól magam, ha kimennék egy csokor virággal nemrégiben elveszített kedves rokonom sírjához, és azt látnám, hogy mellette valakik húst és kolbászt sütnek, mulatnak, táncra perdülnek. Ez a két dolog valahogy nem fér össze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.