Honlapunkon minden hónapban elemezzük az elmúlt négy hét fontosabb történéseit. Dr. Horváth Csaba pécsi politológussal ezúttal az országos eseményeket vettük górcső alá három témakörben: Alkotmány, szakszervezeti megmozdulások, Gyöngyöspata. - Nem múlt el eseménytelenül az április, a legnagyobb vihart talán a gyöngyöspatai események kavarták, még nemzetközi szintre is eljutott a híre. - Gyöngyöspata az én olvasatomban Pintér Sándor bukását jelentette.

Forrás: pecsinapilap.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Pintér kék ruhás csürhéje a falun élő emberekben félelmet keltenek, mivel fellépésük a napbarnított ördögök védelmét hívatott szolgálni,a munkából élőkkel szemben.
marlin
Nem a rendőrség mondott csődöt, hanem a "rendőri vezetés" élén a "nyugdíjveterán" Sunyi Sanyi-val!!
Feraj49
Előbb-utóbb nagy baj lesz,az emberek nem ezt várták amit kaptak,sajnos nem nagyon találni olyan területet ahol valamilyen pozitív dolog történt!A türelem is véges!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.