A Bors szavazása szerint Alekosz nyeri a ValóVilágot. Családja azt jövendöli, hogy egy forintot sem lehet majd kiszedni belőle, ha valóban ő lesz a győztes.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evelinke62
Mennyi, de mennyi, hiszékeny ember költi el a kosztpénzét holnap, ezekre a semmirekelő emberekre.Ott bennt dőzsőltek,talán életükben nem ettek olyan kajákat,/kaviár/ piákat sem ittak A KINTI ÉLETBEN,de azt a rengeteg cigit is ingyen kapták,sosetosszal az élen,aki még szivarozott is.ott kinnt biztonsági örként is ezt szivta?.Vagy az ujját?Aztán majd lesnek,a szavazok,hogy hiába pénzelték az rtl-t ugyis az lesz a nyerő akit ők már eldöntöttek.Az utobbi két szavazás is bunda volt.Mert kellett ez a botrányhös koszmok.Kivánom,hogy a sosetosz és a koszmok vivjon meg egymással,majd akkor meglátjuk azt a nagy nagy barátságot.És akkor válság van Magyarországon??Ilyenre telik?Kenyérre meg nem?Röhej.
pacsirta
Ez nem irigység.
Egyszerűen, két ilyen nagyon utálatos ember ne nyerjen meg ilyen temérdek pénzt!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.