Attól maibb lesz egy történet, hogy minden eleme a körülöttünk lévő tárgyakból és képekből van felépítve? Érvényesebb-e most nekünk a Tragédia, ha csak trendi?

Forrás: 7 óra 7
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sab
Egymást érték a szenzációs és eredeti ötletek. Néha már úgy festett, mintha az lenne a cél, hogy bemutassák, mi mindenre ad lehetőséget a színpad. Sajnos, ennél többet nem adott nekem. A színészek, mintha amatőrök lettek volna! Ezek az orgánumok nem tudták betölteni a teret. Az előadásmód kimerült abban, hogy a színészek néha torz hangon ordították a szöveget, néha halkan motyogtak, ezekkel az esközökkel kívántak érzelmeket kifejezni. Próbálták a mai, modern beszédechnikával előadni a szöveget, de épp így tűnt mesterkéltnek. Olyan sokat beszéltek háttal a színészek, hogy az már zavaró volt. Úgy gondolom, a fiatal színészek nem tudták hozni a Nemzeti által eddig megteremtett szintet, végig látszott rajtuk, hogy a bizalmat meghálálva gépiesen teljesítik a feladatot, de ezzel elveszett az előadásból a lélek. A rendezés, a díszlet, a koreográfia és a zenék - mind eredeti és izgalmas - elvesztek a sok szürke színész miatt. Kedveljük a Nemzetit. Nem az épületet... Az előadások nagyon jók, rendszerint sokáig beszélünk még róla. Ez a darab most csalódás volt.
(sab)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.