A Homár nehezen tudja elképzelni, a kommunista nosztalgián kívül miért fogyasztanak az emberek a bélszín nevét örökre besárazó bélszínrolót évtizedek óta. A kifinomult húsfeldolgozási technikáknak köszönhetően azonban egyre olcsóbb és egyre szarabb anyagokat sikerül előállítani, amik még mindig túl jók állateledelnek. A rettegett Natural Meat két nagyságrenddel trágyább termékével másolja az eredeti rolót, külön bosszantásként "eredeti" felirattal, amin sorra akadnak ki az ínyencek, mint Zoltán:Tisztelt Fogyasztóvédelmi felügyelőség! A Napokban vásároltam egy Budapesti CBA üzletben egy zacskó "Mirelit bélszínrolót", mely csomagolása a régi Mirelite termékek kék/narancssárga csomagolására nagyon hasonlított ill. a márkaneve is Bélszínroló volt! (Mirelit Food Szolnok forgalmazza) Mivel az elmúlt 20-30 évben rendszeresen fogyasztottam ezt a terméket tudom hogy általában lassú tűzön 15 perc alatt sül át az egész, ha gyorsan süti az ember akkor nyers marad a közepe. Lassú tűzön kb 15-20 perc sütés után a bélszínrolókat felvágva vöröses színű , íztelen borzalmas ízű húspép fogadott, holott a külseje már sötétbarnára sült.[...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.