Jön a jó idő, elő a szódásüveggel! Ahogy a franciák a pezsgőjükről, az olaszok a tésztáikról, a németek a káposztájukról, úgy a magyarok a fröccsükről ismertek (és persze a "goulash"-ról). Vagy legalábbis lehetnének - igazi hungaricumról van szó, mely már határainkon túl is átterjedt, mégsem kap elég figyelmet itthon. Tudta például, miből áll a Medgyessy-fröccs?

Forrás: noitema.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
A fröccsimádók biztosan örülnek ennek a cikknek. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.