Az energiatakarékos izzók ultraibolya sugarakat bocsátanak ki, ezzel hozzájárulnak a bőrbetegségek kialakulásához - állapította meg egy, a brit kormány által végzett egészségügyi kutatás.

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
akkor energiatakarékos izzó és kabát! ;)
bogyó
nekem csak ilyen izzóim vannak és kabátszezon is van:D
Zwei
... a kutatásokban az a meglepi, hogy nincs bennük semmi meglepi ... az uv-sugárzás hatásai régóta ismertek, ahogy az is, hogy ezeknél az izzóknál ez nyilvánvalüőan jelen van ... pl.: 2000. óta kutautják azt is, hogy a mobiltelefonok használata káros-e az egészségre vagy sem ... na! nem ezeket kellene kutatni, hanem azt, hogy ezek káros hatásai miképpen csökkenthetőek, mert küszöbölhetetlenek! ... az eu pedig nyilván erre ösztönöz, hiszen a villamos-energia sem végtelen ... ez ellen pedig a zöldek tiltakoznak akkor, amikor az atomerőművek ellen hadakoznak ... más alternatíva pedig jelenleg nincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.