Elkészült az utóbbi évek egyik legdrágább televíziós promo kisfilmje.   [Dátum: 2011. 08. 25. 17:40]

Forrás: Zene.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
A táj az szép meg a helikopterek propellerei, a többi meg szóra sem érdemes.
Ez a műsor 2 fillért nem ér.
Atha
@varrólány: Csak annyival mennék tovább hogy én kifejezetten kártékonynak is nevezném!

Mivel ennél egzaktabban megfogalmazni nem tudom ezért most egy idézet következik az általam igen tisztelt Weöres Sándortól;

"A jelenkor legveszélyesebb ördög-násza: Érzelgősség úrnő és Propaganda úr egybekelése. Bármi képtelenséget akar a propaganda elfogadtatni, úgy alakítja, hogy a tömeg érzelgősségéből kiváltsa egyfelé a meghatódást, másfelé a fölháborodást és nyert ügye van.

Az érzelgősség kétfejű nőstény: egyik feje édesen mosolyog és mohón csókolgat, másik feje könnyeket ont, harap és piszkolódik. Csókolgató fejét immár majdnem mindenki összecseréli a jósággal, szeretettel, erkölccsel, családiassággal, ízléssel, eszményi lelkülettel, harapós fejét pedig a joggal, törvénnyel, megtorlással, igazsággal.

Korunk betegsége, a lelki talajtalanság és általános összezavarodás, innen ered: a kétfejű bestia mosolyából és könnyzacskóiból. Többet ártott, mint akár melyik szenvedély: a józan emberi mértéket összezavarta."

Aki érti annak köszönöm, aki meg nem érti az jelentkezzen a műsorba!

Mindenkit csókoltatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.