Rabláncon vezették a bíróságra a 14 éves B. Krisztiánt, aki életveszélyesen megsebesítette iskolája mosdójában társát, Sz. Bencét. A diák megszeppenve állt a bíró elé, aki fogdába parancsolta őt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Érdekes én is sokat játszottam a Counter Strike-al a Call Of Duty összes részét végig játszottam a SAW the game,Suffering Ties That Bind,Manhunt 1-2 őt végig vittem ami azért keményebb játék mint a Counter Strike meg sok hasonló játékkal játszottam mégse éreztem azt hogy lekéne valakit szúrni.Ott a gyerek agyával van a probléma vagy megvan rá a hajlama hogy ilyet tegyen.
silber13
@Dr.Orbán Viktor sk. :Azért Dulcineának van valami igazsága, mert, ha valaki, akkor felcsúti vitéz Belizárod, vagyis a vezíred szinte megállás nélkül harcol, kokikat és sallereket osztogat mázsa számra, országot védelmez, bár az ország nem igazán akarja, dúl az egyszemélyes szabadságharca minden fronton. Akció és stratégiai játékokat játszik egy ország kontójára, tehát fejétől büdösödik a hal. És éppen ezért, ne csodálkozzunk, hisz itt a "jó példa" ....
ila51
Igaz , hogy ez nem játék , de engem kimondottan idegesít ez a sok gombszem , köztük az enyém is....:)))
ila51
inkább megyek és játszom a sudokut....
keresztapa
@Dulcinea: Zokon ne vedd ha egy jogász nem rendelkezik, értelemmel, érzelemmel, és az emberre ható ingerek képzeletre kifejtett hatásával, és ez milyen cselekedet követésére készteti tudathasadásos állapotában. Érzelemről halvány fogalommal sem rendelkezik, azért mert egy nő érzelme szülés után gyerek központú, ezt egy férfi soha nem érzi át, ezért nem illetékes állás foglalásra sem, még ha tudálékos akar lenni akkor sem. Jogásztársaság eléggé lejáratta már magát ahhoz, hogy csak megvetéssel nézzünk rájuk.
Dulcinea
@keresztapa: Köszönöm, a hozzászolásod, rendkívüli ember vagy, olyan ember, aki képes eligazodni a női lélek rejtelmeiben. És nem csak eligazodsz, hanem elég pontosan megérted , hogy miből, fakadnak a félelmeik, fájdalmaik. Vagy mi okozza az örömüket, vagy épp a bánatukat! És mivel jól érzékeled a női lélek rejtelmeit, sejtem legtöbbször a megoldást is megtalálod a bajokra. Bölcs vagy! A bölcsességedet, pedig nem mindennapi élettapasztalatból meríted.
Köszönöm a bölcsességed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.