A férfi pillanatok alatt elvérzett.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
A röfi mindössze saját életét védte, ráadásul a támadói által használni kívánt mindenféle gyilkoló eszköz nélkül, pusztán a saját testi erejére támaszkodva. Különösen figyelemre méltó röfinek az a cselekedetet, hogy nem volt szándékában halálos sérülést okozni, ő a fő támadót csak le akarta fegyverezni, a mészároshalálos sérülését önnön ügyetlensége okozta. Röfi mentségére sól továbbá, hogy a többi támadót nem bántotta.
lényeglátó
Van ilyen! Amikor a hóhért akasztják! A királyokkal meg szünt ez a szép szokás! Kommunisták megtévedt tagtársuk, vagy vetélytársuknál alkalmazták! Lásd "Kádár alatt jobb volt!"
farczadi
@silber13: Szép is lett volna, ha az egész társaságot kinyírja!...

Egyébként viszont soha meg sem fordult a fejemben, hogy ez a tevékenység veszélyes is lehet. Hány disznóvágáson voltunk, mindig az apám szúrta le, és soha nem éreztem, hogy ez rosszul is elsülhet. Mindig csak a disznó szőre perzselődött le a végén.
palika
Vigyázni kell, a "román disznók" ilyenek!
farczadi
S ha arra gondolunk, hogy jövőtől román disznók lepik el Európát - elvégre a Népszabadság is megírta - akkor csak reszkessetek, mészárosok, lesz itt vérfürdő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.