Tatabánya — Terrorban teltek D. Katalin tanárnő mindennapjai a hétfői megtámadásáig. A Blikknek nyilatkozó tanítvány elmondta, nemegyszer lekurvázták a történelemtanárt, de olyan is előfordult, hogy becsmérelték a külalakját.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Sil: Tanítottam általános és középiskolában is.Minden oktatási nap egy újabb"kihívás" a tanár számára is.Főként új tanárként a "nagyfiúk" próbálkoznak a tanár lejáratásával az osztály előtt.Ezeket azonnal le kell reagálni./pl.nevetségessé tenni a többiek előtt/Nem jó módszer ha egy pedagógus úgy tesz mintha nem hallaná,mert a diákok hallják,és jól szórakoznak rajta.Na nem akarok módszertani ötleteket adni,mert még nagyképűnek ,vagy okostojásnak látszanék,amit szeretnék elkerülni.

Más: ha fegyvert szorítanak a fejedhez-mivel nem tudhatod igazi-e-jogos önvédelmi helyzet alakul ki,és jogosan véded meg magad bármilyen módszerrel az adott pillanatban.
Dulcinea
@Feraj49: Azért mert az élettapasztalatodból fakadó bölcsességedet, megosztod másokkal, azért még senki nem fog nagyképűnek tartani.
Sőt a hozzászólásaiddal, csak emeled a beszélgetés színvonalát.
qxy
@Feraj49: Nagyon is igazad van ilyen tanárok kellenének. Halkan mondom. Van a családban egy tanárnő. Ne tudjátok meg milyen dila. Azt mondja. Engem nem érdekel mit csinálnak a gyerekek. Leadom az anyagot azt megyek ki a teremből Fele gyereket sem tudom hogy hívják.Az ikertesóm neje. Szart takarított a vágóhídon amikor megismerte a tesómat. Minden álma az volt hogy tanár legyen.Mit tesz a szerelem A tesóm ki tanítatta szó szerint.mert szerette. Két év múlva mikor tanár lett,Családi vita volt és ott voltam épp. A neje megfogta a tesómat és oda húzta a tükörhöz és mondta. Nézd meg magad! Te egy szar hentes vagy De nekem DIPLOMÁM VAN! Nem tudom miért nézett rám furcsán amikor szájon vágtam a nejét és mondtam Te még mindíg a szart söpőrnéd ha nincs tesóm. Na az ilyen tanár ne panaszkodjon hogy bánnak vele meg lekurvázzák és sajnos nagyon sok ilyen tanár van.De a lényeg! ! A Diploma! !
Feraj49
@qxy: Egy régebbi hozzászólásomban leírtam,hogy azt tapasztaltam néhány volt tanár kollégámnál,hogy azért jött el tanárnak,mert nem volt más,vagy a szülei akarták.Volt olyan is aki 3 okból lett tanár /mert máshol ez nincs,/első ok a június,második a július,harmadik az augusztus./Nyári iskolai szünet./Mikor ezeket leírtam,sorban kaptam a negatív pontokat,sőt vitatták a tanári múltamat.Egy olyan iskolában /Nevelési Központok,szakmunkásképzők stb./ ahol 100-150 tanár van kizárt,hogy ne legyen néhány aki a fenti okok miatt van a tanári pályán.Úgy ahogyan Te is íród. A diploma a lényeg,meg teljen el a nap de gyorsan.
marlin2
Még mielőtt kiderülne, hogy a tanárnő tehet az - egyre jobban terjedő - "iskolai erőszakokról", - én még emlékszeoha nem önmagukban, hanem m arra, (és valamikor régen meg is írtam) amikor Magyarországon egy ember azt mondta, hogy " .... ifjúságunk erényei és hibái soha nem önmagukban, hanem mindig a társadalom életében gyökereznek"!!
Ez is a mai magyar társadalom morális válságának a "hozadéka", és lehet rám köpködni!!
Feraj49
@marlin2: senki nem okolja a tanárnőt,hisz nem is ismerjük.Amit írtál az iskolai erőszak miből táplálkozik és ered véleményem szerint igazat írtál,és vita téma sem lehet mert annyira egyértelműnek tűnik.Ebben benne van a szülők hozzá állása az iskolához, stb.stb, nem folytatom ./bárki mondta is/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.