Pataky Attila néhány napja nekitámadt egy bankárnak. Az énekes a történetet hallgató Joshi Bharatnak is eljátszotta, milyen, amikor dühös. Csak az adás után sikerült lenyugtatni a rockert.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@atesz: Tömören , egyik sem !
(Természetesen , beleértve a mostaniakat is ! )
adrenalink
@zsolti: Ők leblokkoltak a 4 évet /ha annyi lesz/ megelőző nyóc év eseményeinél...
DR Eric CARTMEN
SZAKÉRTŐKBŐL--és nem korrupt aljas politikusokból kell kormányt alakítani. Ezt az egész bagázst meg elzavarni a f@szba--megvonni a pénzüket-éljenek meg minimálbérből!! Lézerjani meg a többi tetü.
libero
@zsolti: Jobb a böszme?! Mintha ő hazudozott volna a falkája élén: éjjel, nappal...
Ha odafigyelnél, s félretennéd az üldözési mániád, talán meghallgatnád hogy a Te "Orbáni veszedelmed" nagyon reális képet fest az ország helyzetéről. Tette ezt a választások előtt is, s nyertek, mert az országnak már elege volt az enyveskezű, egymással az ország pénzéből igen bőkezű banda tagjainak a tevékenységéből!

Most, amikor lehetőség lenne a VALÓDI rendszerváltásra, csak összefogással lehetne az országot kimenteni a gödör mélyéből, s ebbe beletartozik az egyenes gerincű ember, a még csak nevén nevezni is tilos szörnyeteg, a MAMMON fullajtárjainak a gátlástalan, nagyvonalú, feltétel nélküli kiszolgálásának az átgondolása is.

Sajnos, kevés a remény, hogy helyre ugranak a megdolgozott fejekben a kerekek. Ember embernek farkasa!

Fokozottan igaz ez, ha a vörös könyve évtizedeken keresztül elhomályosította már a látását...
Dulcinea
Ha a szomszédra támadok akkor engem lecsuknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.