Átlagos havi fizetésük 124 százalékát kapták csak karácsonyra

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
És az éhbérért dolgozó emberek nem érdemelnek jutalmat?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
De amugykiderül h van pénz!Csak minden szarságra kell adni pénzt!Orvosoknak mega többieknek nincsen.Nem jár,nem jut :( Hányás az egész rendszer
Feraj49
Mondjon valaki 10 nevet a "rendszerváltás óta" hány munkásember kapott állami kitüntetést vagy jutalmat!
ETA
Csak a ledolgozott 42 év szolgálati idővel szerettem volna már a fizikai munkába belebetegedve nyugdíjba menni,DE nem ám, mer 4 gyermeket szültem. Na az én gyermekeim nem fognak összesen 4 gyereket szülni, látva, mennyi melóval jár! Kössz Orbán kormány!!! SZüljetek fiatalok, se munka, se lakás!!!
Levendula
@ETA: Tudom, hogy sokaknak nem tetszik ez a hozzászólásom, de még egyszer leírom: Szomszéd házban lévő 43 éves hölgy korkedvezménnyel ment nyugdíjba. Rendőrségnél dolgozott. Nagyon szép a nyugdíja. Nem irigylem tőle, de rosszul esik, hogy nekem lassan unokám lesz és még dolgozhatok majdnem addig, amíg dédunokám születik, ő pedig az általános iskola alsó osztályában lévő gyerekére tud koncentrálni teljes erővel testileg, lelkileg...
Disznópofa
@Levendula: Abban igaza van mindenkinek, hogy szelektálni kellett volna jobban, hiába dolgozott a rendvédelemnél valaki, ha az íróasztal mellől dirigált vagy titkárnő volt. Ez tényleg nem helyes!
ALEX54
Én még javasolnék 1-1 ötezer ft értékű hideg étkezési utalványt szegényeknek, nehogy éhen haljanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.