A legtöbben úgy vélik, hogy a szex tipikusan olyan dolog, amit legjobb zárt ajtók mögött elsajátítani. Ylva-Maria Thompson azonban más véleményen van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy tavaly megnyitotta Európa első szex iskoláját Bécsben, ahol átfogó elméleti és gyakorlati oktatást nyújtanak a hallgatóknak.

Forrás: cotcot.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szöszmösz
Nagyon helyes. Ez is a kultúra része. Nagyon sok házasságot menthet meg, Gondolom nem munkaerő piaci képzésről van szó.
qxy
Ez az iskoláknak lenne a dolga Már mint az elmélet. De Mit várhatunk. Tavaly történt. Legalább húsz ,huszonöt nagyon jó de tényleg szép lányok a strandon Néztük is Hej ha fiatalabbak lennénk lehetne pöngészni. Egyszer csak az egyik lány oda fut egy tényleg githes sovány lányhoz, és kérdezte. Tanítónéni be mehetünk a vízbe? ? ? Na erre gondoltam. ez mit tudna elmagyarázni.és nem egy van ilyen.De a lényeg! ! ! DIPLOMA! !
keresztapa
Akkor ez @qxy:Diploma szerző szex (iskola) (egyetem) vagy csak gyakorlati kupi.
qxy
@keresztapa: Szerintem is kupi csak az olyan snassz kimondani.Meg a másik. . Jobban hangzik hogy megyek a suliba .Nem? Meg hogy nem kurva vagyok hanem tanár vagy oktató.
keresztapa
@qxy: Ahogyan írod, Testi örömök elsajátítása - alsó - felső fokú elméleti, gyakorlati szinten történő bemutató, gyakorlása, elsajátítása, Egyetemi tanárok, docensek részvételével. Idegen test, nyelv elsajátítása dubaji tanszék 4- éves tagozatán kötelező érvényű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.