Pert indított Nagy Alekosz ellen az RTL Klub. A csatorna már hónapokkal ezelőtt bejelentette e szándékát, amikor az érdi valóságshow-hős megszegte a velük kötött szerződését, és átigazolt a TV2-höz.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kacsa0707
Reméljük van igazság és a per végére két puszta seggel fog ott állni.
Végül is attól többet nem is érdemel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@Dulcinea:Ez a variáció , nagyon is hihető , s mint írod , nem ez lesz az első, és szerintem, az utolsó sem .
Dulcinea
@Fater59: Az ügyvédek már csak ilyenek,egyik nem harapja a másikat! Egész egyetemi évek alatt mást sem tanulnak mint körmönfont módon hazudni, a bűnösből is ma született ártatlan bárányt kreálni! Nagyjából ez a lételemük.
Fater59
@Dulcinea: Sajnos , jó pár éve ,saját bőrömön tapasztaltam .
Míg fizettem , jól álltak a dolgok , utána mikor közöltem ,hogy már csak a végén , megfelelő eredmény után fizetek , érdekes módon a hozzáállás rögtön változott .( Céges , buli volt , az eredményt gondolhatod .)
Dulcinea
@Fater59: Eltudom képzelni! Ezeket a vérszívókat, nem az igazság kiderítése érdekli, hanem a vagyon és hatalom szerzés! Ha van pénzed, és fizető képes vagy, tiéd az igazság! Ha nincs pénzed, még a reményt is elveszíted.
rokker33
Megérdemli ez a f*sszopó !Ha valakivel kötök egy szerződést azt nem illik megbontani áttérni más szerződésre főleg úgy hogy még erről nem is szólok senkinek!Remélem a gatyáját is lepereli az RTL KLUB!
Érdekes Fábri meg más megtudta beszélni a főnökeivel szépen hogy menni akar nem patkány módon lelép mint ez a gerinctelen alekosz mert kap egy másik hozzá hasonló szánalmas embertől egy ajánlatot!
sokanvagyunk
A két retek egymásra talált... győzzétek meg a közönséget, melyikőtök a retkesebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.