Hosszú idő óta nem jelent meg hazánkban a keresztszemes hímzést kedvelőknek kiadvány. Végre hamarosan itt egy kötet, ami pótolni fogja ezt a hiányt. Már megjelenése előtt nagy érdeklődésre tart számot, hiszen a keresztszemezők tábora nem is olyan kicsi, mint azt sokan gondolnák. Ez lesz az a könyv, amelyet kicsik és nagyok, lányok és asszonyok örömmel vesznek a kezükbe, hiszen ezáltal újabb alkotások kerülhetnek ki a kezük alól. Ez az a mintagyűjtemény, amivel minden férfi le tudja venni a lábáról imádott kézimunkázó hölgyét. Csak ajánlani tudom!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barben
Nemrég hallottam, hogy a Keresztszemes hobbi folyóirat is megszűnt. Nagyon kedvelt ez a fajta kézimunka és nagyon kevés a kiadvány belőle. Barátnőm nagy mestere a dolognak, lehet szülinapjára meglepem eggyel. :)
verőce21
@barben: A feleségem az internetről szokott mintákat letölteni. A lányok "megőrülnek" most érte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.