A Blikk információi szerint a magyar kriminalisztika legnagyobb zsákmányát, 1,2 milliárdot hozó pénzszállító kifosztásában egy volt rendőr is közreműködött.

A lap úgy tudja, V. Péter öt éven át rendőrként szolgált és ígéretes karrier állt előtte, "de súlyosan megszegte a szabályzatot, csak felettesei jóindulatán múlott, hogy nem került hadbíróság elé". Leszerelését követően vagyon elleni bűncselekmény miatt 2002-ben már a bíróság is elítélte.

"Legutoljára a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adott ki ellene elfogatóparancsot orgazdaság miatt, de nem ők, hanem a BRFK akciósai fogták el december 5-én" – említi meg a Blikk.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
azt nagy ügy? Hány rendőr volt meg van is benne ügyekbe.Én is vettem már tőlük egy hegyi biciklit 350 ezer értékű és 10 ezerért. De én csak egy vagyok ha tudnátok mik mennek .Nagy betörések, és senkinek nem tünik fel mert látják hogy ott vannak a rendőrök A fene se hinné hogy ők viszik a cuccot. Bent meg akinek lejelentenek az az orgazda. na ott mindent lehet kapni Nem tudom megy e még, de sokan meg gazdagodtak már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.