A Bayer Show egyik műsorát bejelentés miatt vizsgálja a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Az NMHH a Bayer Show egyik márciusi adását vizsgálja bejelentés alapján, ugyanis a műsorban elhangzott, bevándorlókra vonatkozó megjegyzések esetleg megsérthették a gyűlöletkeltés tilalmára vonatkozó törvényt. Az NMHH a kiadott közleményében azt írtja, közigazgatási eljárás indult a Hír TV Zrt.-vel és Karc Fm Média Kft.-vel szemben – írja a Telex.hu

A hírportál cikke szerint a március 31-i műsorban Bayer két videót játszott le a közönségnek, amelyeken nyugat-európaiak ellen követnek el bűncselekményt bevándorlók – Bayer Zsolt állítása szerint. A felvételekről azonban nem derül ki, hogy ténylegesen Európában lettek rögzítve és ténylegesen bevándorlók láthatók-e rajtuk, ahogy a videók rögzítésének időpontja sem egyértelmű. 

Az első videót a publicista úgy konferálta fel, mint „mindennapos kis pillanatfelvételek a festői Nyugat-Európából”. A képkockákon az látható, ahogy egy férfi megüt egy szőke hajú nőt az utcán. Bayer férfira úgy hivatkozott, mint „kiirtandó féregre”, és azt a kommentárt fűzte hozzá, hogy „ezeket ma Nyugat-Európában dédelgetik, szeretgetik”.

Bayer Zsolt kiírtandó férgeknek, páviánoknak nevezett bevándorlókat – Vizsgálódik az NMHH

Forrás: Wikipédia 

A második videót az alábbi mondattal konferálta fel: „Nézzük meg, hogy ugyanezek falkában mit tudnak csinálni: megérkeztek a páviánok!" Ezen a felvételen fekete férfiak láthatók, amint medencébe dobnak egy idős hölgyet. Ez a közel 10 másodperces videó is képlékeny forrásból származik, nem tudni, hogy ki, mikor és hol készítette.

A Telex közlése szerint szóban forgó adást a Hírt TV március 31-én 21 óra 10 perckor sugározta, majd április 1-jén 0 óra 7 perckor, majd 5 óra 3 perckor és 12 óra 58 perckor is megismételte. A műsorszámot a Hír FM is többször lejátszotta: április 1-jén 11 óra 19 perckor, majd 23 óra 6 perckor, illetve április 2-án 6 óra 16 perckor és 23 óra 6 perckor.

Forrás: Telex

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
zsolti még a fidesznek is a legalja, pedíg az kurva mélyenen található..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
Ez a mocskos szájú Bayer Zsoca hülyeségeket beszél!
Amíg a Sorosbérköcsög libkány szart itt eszi a fene Magyarországon, addig a kiirtandó férgek köztünk vannak!
(A nyugat meg azt csinál a saját férgeivel amit jónak lát)
Nem sokan vannak ugyan, de vannak és nagyon hangosak, mert valamiért senki nem báncsa űket, pedig egy kis szívlapáttal bemutatott szeretetet nagyon is megérdemelnének! DDDDDD
Méhes
@Őrnagy: igaz amit írsz bayer egy hülyeségeket beszélő,vigyázzon mert még ő is kizuhanhat egy ablakból,mint jó tanitómesterednél szokás
túszulejtettország
Mivel hogy a médiatanács tele van fidesznyik pártkatonával, így nem lehet kétséges a vizsgálat végeredménye. A hazugságra épülő kecskedugó tv, és csatolt szerve a rádió, a gyűlöletkeltés magasiskolája.
magyar1
Ehhez képest tele van Magyarország minden féle nemzetiségű emberekkel. A boltokban vásárolnak, ténferegnek az utcán.
Nem talán az Orbán kormány engedi be őket?:)
terlasz
Kinek számít, hogy Bayer Zsoca mit nyivákol? Talán a Telexnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.