Budapest — A magatehetetlen betegeket fényképezték, és a fotókat humorosnak, gúnyosnak szánt kommentárokkal az internetre töltötték fel eddig ismeretlen mentősök az elmúlt hónapokban – derítette ki a Blikk!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Úgy látszik az ápolók között is van aki ápolásra szorul.Nagyon hamar kideríthető kiknek az E.mail neve "alatt" tették fel a képeket,a szolgáltató semmi perc alatt megtudja mondani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@vukkocska: Én nagyon bízom benne, hogy így van ahogy mondod.12 éven keresztül gondoztam a tényleg nagyon beteg szüleimet, de nincs panaszom a mentősökre, tisztességes hozzáállásukra. Ami probléma volt, az az ő munkakörülményeikből fakadt.
sólyomszem
@luigilongo60: Van, amiben mélyen egyetértek veled!
gabrella
Én pedig nagyon tiszteltem őket eddig, mindig azt láttam,hogy oly lelkiismeretesen végzik munkájukat.
Remélem ezeket kirúgják a pi...ba!
Feraj49
Sajnos Én pesszimista vagyok,főként azután,hogy több tv.csatorna is leadta az anyagot,miszerint igaz a hír ! /tehát nem csak a BLIKK,hanem a mentősök szóvivője is megerősítette/ Mint minden más munkahelyre ide is "beszivároghatnak"' nem oda való "munkatársak",elrontva többiek renoméját !Így van ez a rendőröknél és más közbizalmat élvező területen dolgozóknál. Néhány " ember hülyesége" egy pillanat alatt tönkre teheti mások egzisztenciáját.Reméljük nem így lesz,és bízhatunk továbbra is bennük.
Rézangyal
Én is azt gondolom, hogy ez sajnos igaz. Mindenhol akadnak beteg lelkű, lelkiismeretlen dolgozók. Elég ha, az amerikai katonákra gondolunk, akik lepisilték a tálib harcosok holttesteit...gondolom a tengerész gyalogságnál nem erre kaptak kiképzést! Az amcsik példást büntetést ígértek be nekik, remélem ezeket a mentősöket is kirúgják, ne tudják tovább rombolni a szakma becsületét. Higyjétek el, a többség nem ilyen.
Kutyafüle
Tegnap még próbáltam azt gondolni, hogy becstelen emberek ízetlen tréfája az egész. Ma már tudom, hogy sajnos igaz. Sajnos. Remélem nagyon szigorú következményei lesznek a dolognak.
Nagyon árt ez az ügy a becsülettel helytálló egészségügyiseknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.