Sok pénz, siker, hűtlenség, majd egy újabb baleset és újabb szabadságvesztés. Ez várhat Stohl Andrásra a szabadulása után. Müller Rózsa kártyát vetett, hogy megnézze, milyen élet vár a színészre. A neves jósnő szerint vannak dolgok, amelyek elkerülhetők, azonban a sorsunk alapvetően meg van írva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Elvették a vadász engedélyét, mégis durrogtatott a haverja flintájával!
libero
Be kellene fejezni a narkós alkoholista elvtársi bájgúnár ingyen reklámozását.

Remélem, van Magyarországon olyan szakmailag potens hozzáértő, aki helyére teteti ezt az ügyet.
A nagynevű elvtárssal közös vadászházi barátnő talán nem jogosít fel arra, hogy egy jellemtelen embert "nemzeti hősként" tüntessenek fel naponta jövedelem hajhászó bulvár napilapok héber nyelvű tulajdonosai.

Vigyék a magukfajtát hazájukba, és itassák és drogoztassák a cél érdekében ingyen...
Dulcinea
Ezeket a jósnőket, vagy táltosokat, sem ártana feljelenteni csalásért!
pictor
@Dulcinea: Igazad van, és a mai világban hogy lehet még tv műsort is csinálni (ezo tv) a sok csalóval? Ráadásul a sok hiszékeny, még be is telefonál.
Dulcinea
@pictor: Ez a sok féreg éppen pont a reményvesztett kisnyugdíjasokat célozza meg! A maradék pénzt is kihazudják a zsebükből!
taglo
A tv-ben látom ,ezeket a csaló férgeket, hogy mennyi ,birka telefonál nekik ,hogy küldjenek, pénzenergiát stb-Ez már kimeríti ,a csalás,félrevezetés ,fogalmát ,mégsem tiltják be !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.