Speciális jég- és csúszásmentesítő anyagokkal, hóeltakarító eszközökkel és munkaidőn túli ügyeleti rendszerrel készül az extrém hideg időjárásra a GYSEV – közölte a vasúttársaság szóvivője szerdán az MTI-vel.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
@Hókuszpók: Késnek? Semmi gond, hiszen a görkorcsolyától, a lovas szekéren át, a taxiig számos alternatíva áll rendelkezésre az utazóknak...
Hókuszpók
@qwertt: Nem hinném, hogy annak akinek érvényes bérlete van (nem kevés pénzért) és időre menne dolgozni megfelelnének ezek az alternatívák!
varrólány
Persze majd közlik, hogy váratlanul érte őket a hóesés mennyisége.
almosd
Minek a hóeltakarítás, majd elolvad ,a múltkori 5cm-es hó is gondot okozott .
darwin
Amíg nincs hó, addig mindenki felkészült . 2 cm hó leesik,és mindenki magyarázkodik. Akinek ez a dolga,hívjon már fel egy svédet,vagy egy finn köztisztasági munkást,hogy ők hogyan csinálják.Bár az osztrákok is elmesélték,hogyan készítik az utakat.Sokan nem akarják elhinni,hogy ugyanúgy mint mi. Csak nem lopják ki belőle az anyagot és egy
+ kopóréteget húznak rá.Számonkérést mindenhol.
qwertt
@Hókuszpók: Azt én sem, de ha nem kötelező igénybe venni egy szolgáltatást, akkor felesleges ugatni.
Ha nem jó, változtasson, mindenre van megoldás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.