Budapest — A rács mögött lassabban öregszik Stohl András (44). A színésznek idén ugyanis két héttel később lesz a születésnapja, mint egyébként, legalábbis ennyivel később tartják meg. Az ittasan balesetet okozó sztár hivatalosan február 23-án tölti be a 45-öt, ám – mint a Blikk megírta – már­cius 4-én már szabadul, családja és barátai kint nagy születésnapi partit rendeznek neki aznap.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
@vukkocska: Nem mondtam, hogy mindenki így végzi, ő sem, de kaphat egy esélyt! Ha visszaesik, mehet vissza a börtönbe!---és efféle tapasztalataim nincsenek!
vukkocska
@pictor: örülök neki. Csak olyan határozottan írtad :)
pictor
@vukkocska: Ilyen a természetem!:)))))
Hopppá
@pictor: Igazad van, mindenkinek jár egy esély, a probléma csak ott van, neki ez már a sokadik, nem is oly régen kiskanállal kaparták össze, nem tanult abból sem. Akkor most miért lenne másképp. Kívánom, ne legyen igazam.
vukkocska
Teljes szívemből kívánom, hogy Stohl András kilábaljon ebből az egész tragédiából, amit okozott. Bízom abban, hogy ez egy akkora lecke volt, amit az életben soha nem felejt el. Már csak egy rövidke hónap, és szabadulhat. Nem lesz könnyű az emberek szemébe nézni, hiszen mégis csak börtönben van/volt. Igaz barátai és a családja biztos átsegíti a nehéz időszakon. Nehogy azt higgyétek, hogy az olyan könnyű lesz számára. Akik nem ismerik, azok bántják folyamatosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.