Csütörtökön ismételten tárgyalási napot tartottak Damu Roland egy korábbi ügyében, a színész sokadszorra sem jelent meg a bíróságon.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Idézést kézhezvette? Ügyvédje kapott értesítést? - lenne pár kérdés még -, jobb lenne tehetetlenségről, és nem szórakozásról beszélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
@sokanvagyunk: Lehet, hogy mégis vaj van a fején?,.--ebbe egyenlőre nem tudok állást foglalni.-)
sokanvagyunk
@pictor: a vajat bizony meg kellene nézni! de @Feraj49: tovább fejtette a "tehetetlenség"-ről elkezdett szavaimat. De elképzelhető, hogy innen akar mindenki nyugdíjba menni... ezzel ellesznek már. Stadlernek pl. lehet, protekciója volt?...
pictor
@sokanvagyunk: Az az igazság, hogy nincs igazság!:)) korrupt az egész állam, a bíróság, az igazságszolgáltatás, a rendőrség, az ügyvédek,stb...pl. egy füves cigi elszívásért ugyanolyan büntetés járna, mint a Viszkisnek!? mi alapján hozzák e törvényt?---korrupt az egész bagázs! itt a pénzről szól minden!--akinek van- az meggyógyul, kijön a börtönből,..-akinek nincs, az dögöljön meg!--hajrá magyarország!
-----kicsit felidegesítettem magam---
Feraj49
@pictor: ha felidegesítjük magunkat az annyit tesz,mint más hülyesége miatt a saját egészségünkön bosszút állni. Ha sokáig akarsz élni ne tedd. Stressz Mo.-on vezető halálozási ok. Na most aztán jól felidegesítettelek.
Bástya Elvtárs
Kezdeményezni kell az előálítását, melynek költsége őt terheli: 20 - 200e Ft...
libero
Talán ha jogállam lesz nálunk, másnaptól már csak a kisműtétes alkatrészecskéjével szórakozhat az első meg nem jelenését követően, rácsos panorámájú egyszemélyes cellácskájában, ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.