Külföldi segítséget kért az azori-szigeteki luxuskonferencia miatt indított nyomozásához a rendőrség.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Majd kiderül... hogy csak a zenekart vitték... a 100 tagút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@qxy: Azután voltak a "paraszt" elvtársak a privatizálásban az elsők , most már mint gazdag magánvállalkozó éhbérért tart mindenes bejáró-takarító nőt , akit lenéz , és kidumál ...boáááá (((
vukkocska
Hamis illúzónak vélem azt a vizsgálatot, ahol fideszes belügyminisztérium rendőrsége fideszes politikusok esetleges pásztoróráit vizsgálja ki. Tök mindegy, hogy feleségét vagy barátnőjét vitte magával, soha nem fog kiderülni az igazság, hogy hányan voltak állami pénzen luxus körülmények között külföldön.
marlin2
Egyszerűen csak arról van szó, hogy néhány "újtipusú főrendőr" (is) elmegy "nyaralni" az Azori szigetekre a mi pénzünkön!!
keresztapa
Szvmsz a kijelölt vizsgáló bizottság fog helyszíni vizsgálódást tartani. Megfogják állapítani, hogy semmi törvénytelenség nem lelhető fel, mert a jelenlévők nem rendelkeznek olyan ismeretekkel, ami indokolná a felelősségre vonhatóság tényét.
X-ray
Elvitték a manikűrösüket, a pedikűrösüket, a fodrászukat, a masszőrjüket, a személyi edzőjüket, a szopókákat, a nyalókákat...
qxy
@ila51: sajnos azt is tudom. Példa. Munkásőrök autópark szerelőműhely.A Ruszkik ami üzemanyagot itt hagytak . Akié lett, nem igen kellett mélyre nyúlni a zsebbe.Na meg a többi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.