A Rovio minden mobil platformot meghódító játéka az Angry Birds, egy nappal hamarabb, azaz már most is elérhető a Facebook-on. A Facebook-os verzió több szempontból is eltér a mobil vagy a tabletes kiadástól. Mivel én most épp egy egyhetes Facebook elvonóm első napján vagyok, így sajnos nincs lehetőségem kipróbálni a játékot. A thenextweb értesülései szerint könnyebb lesz átjutni a nehezebb pályákon is, a Facebook Creditekért vásárolható extra képességek miatt.

Forrás: facebookhirek.hu
Feltöltő: facebookhirek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Nem tudom, miért lett ilyen őrület ez a játék. Szerintem nem egy nagy dobás, ráadásul ezerféle formában lehúzták már előzőleg is a bőrt az alapötletről (gonosz ellenség elrabol valakit közülünk --> élő ágyúgolyókkal bombázzuk).
facebookhirek.hu
@Zsoel: a fiatalok körében nagy sikert aratott így is. Igaz, hogy nem nagy dobás, de unaloműzőnek nem rossz. Akinek erre is van ideje , csak hajrá! :)
Zsoel
@facebookhirek.hu: Játszottam egyszer egy Crazy Penguin Catapult nevű játékkal, ahol (milyen meglepő) a gonosz jegesmedvék elraboltak néhány pingvint (hogy hogy került a csak az Északi-sark közelében előforduló jegesmedve a Föld ellentétes pontja körül élő pingvinek közé, azt ne firtassuk), és a jégkockákon álló medvéket katapultból kilőtt pingvinekkel kellett kiütni. Igazán eredeti ötlet... De szerintem az egész jó játék volt, tűrhetően kidolgozott grafikával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.